Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Μπορεί το Πάσχα που θα ζήσουμε φέτος να είναι διαφορετικό απ'όλα όσα έχουμε ζήσει, αλλά μπορούμε ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες να το κάνουμε όσο πιο όμορφο γίνεται. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να διακοσμήσουμε το σπίτι με διάφορες πασχαλινές χειροτεχνίες. Με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι και την βοήθεια των γονιών μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφες πασχαλινές κατασκευές στο. Επίσης μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας για την περίοδο του Πάσχα μέσα από μαθησιακές δραστηριότητες.

Στα παρακάτω βίντεο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για κατασκευές με χαρτόνι, μαρκαδόρους αλλά και ότι άλλα υλικά σας αρέσουν!



Μια άλλη διαδραστική δραστηριότητα είναι τα παιχνίδια με λέξεις, αντιστοίχιση εικόνων και λέξεων, παζλ αλλά και κουίζ. Ανακαλύψτε τα πασχαλινά αυγά, τον Σταυρό, τις λαμπάδες, τα τσουρέκια και τον Επιτάφιο μέσα από μια σειρά τέτοιων δραστηριοτήτων και μάθετε περισσότερα για την περίοδο του Πάσχα.

Αντιστοίχιση: https://learningapps.org/view4746287 

 

Βρες τη συλλαβή που λείπει: https://app.quizalize.com/view/quiz/--9260a9c1-aaef-4678-8776-6dfcdc606ea9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2022-23

 Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022 . Εγγραφές μετά τ...